In het Pinksterweekend (23, 24 en 25 mei) gaat de RoPaRun weer van start vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. ZPB’s thuisgemeente, Barendrecht, is de laatste doorkomstgemeente op 25 mei voordat de finish wordt bereikt op de Coolsingel in Rotterdam.
Vele teams zullen de parcours weer afleggen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Jarenlang geldt al het motto: ”Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”
Een aantal mensen van ZPB zullen meedoen met de Taxi Bakker Runners, dit zijn Rob van Neutegem (als loper), Lianne den Haan (als teamcaptain en chauffeur lopersbus), Quint Gerdes (fysiotherapeut), Ingeborg Hofman (chauffeur lopersbus) en Kevin van Bommel (fietser).
Zoals jullie wellicht al hebben gezien staat er een collectebus, voorzien van het Taxi Bakker Runners logo op de bar in Clubhuis De Put waar een donatie in gedaan kan worden. Daarnaast worden er nog loten verkocht, cakes gebakken en verkocht en allerlei andere teamacties om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken.
TBR Roparun Logo
Wil je de Taxi Bakker Runners steunen en bijdragen aan het goede doel? Schiet één van de teamleden aan, doe een donatie in de collectebus, koop loten of koop een cake.
Tevens zijn wij uiteraard actief op Facebook en Twitter onder Taxi Bakker Runners en te vinden op: www.taxibakkerrunners.nl
Alvast bedankt voor jullie aandacht en eventuele bijdrage!
Namens het gehele Taxi Bakker Runners Team,
Rob, Lianne, Quint, Ingeborg en Kevin