Net als eerder dit seizoen heeft ZPB H&L Productions een modderfiguur geslagen in de uitwedstrijd tegen AZC Moscow. Het werd op donderdagavond 16-6 voor de Alphense equipe. Waar ZPB in de eerste twee perioden nog doelpuntloos bleven maar wel tegengas gaven, was het in de tweede helft eenrichtingsverkeer. AZC kon rustig doorwisselen met het oog op de return komende zaterdag.

Die return zal voor ZPB meer hoop geven, aangezien er thuis in februari nog met 9-9 gelijk werd gespeeld tegen AZC. De Barendrechters zullen in het eigen Inge de Bruijn Sportfondsenbad ongetwijfeld weer met het mes tussen de tanden aantreden.

De dames van ZPB verloren woensdagavond al met 12-5 hun eerste play-off duel in de onderlinge confrontatie tegen ZVL. ZPB kwam hier lastig tot scoren, maar bleef wel vier periodes knokken voor de aansluiting.

Zaterdag spelen beide teams de return in de kwartfinales. Om 18:00 uur zal Dames 1 aantreden en om 19:30 uur vervolgd Heren 1 de waterpolo avond. Bij winst van een Barendrechtse ploeg zal er een derde duel nodig zijn. Tot zaterdag!