Annabel Goudriaan en Tess Kok spelen komend seizoen in de damesselectie van ZPB H&L Productions. Beide dames maken de overstap van MNC Dordrecht naar de Barendrechtse Eredivisionist. De uit Poortugaal afkomstige Annabel Goudriaan heeft leren waterpoloën bij De Kempvis. Inmiddels is zij 19 jaar en is ze enkele jaren in het eerste damesteam van MNC Dordrecht actief geweest. Tess komt uit Hoogvliet en is haar waterpolocarrière begonnen bij SCOM. Net als Annabel heeft zij een aantal jaar geleden de overstap naar MNC Dordrecht gemaakt en heeft ze daar in het eerste damesteam gespeeld.

Coach Marco Booij toont zich verheugd met het tweetal: “Qua leeftijd passen ze fantastisch in de groep. Bovendien hebben ze beiden in Zeist bij Jong Oranje ervaring op gedaan en zal de zwemsnelheid en schotkracht van deze dames ons goed van pas komen. ”

Beide dames hebben bij ZPB H&L Productions een nieuwe uitdaging gevonden. Zij gaan proberen met de rest van de damesselectie een mooi seizoen neer te zetten. “De damesselectie heeft een groep van ervaren en jonge speelsters. In combinatie met de trainersstaf geeft dat ons de mogelijkheid om veel te leren en mooie resultaten te boeken!”