Keeper Yoran Lodder maakt deze zomer de overstap van MNC Dordrecht naar ZPB H&L Productions. In navolging van Ton van der Velden vertrekt ook Lodder bij de Eredivisionist uit Dordrecht. Na het uit elkaar vallen van die ploeg en het teleurstellend verlopen seizoen is Yoran (geboren in 1996) toe aan een nieuwe uitdaging. Yoran: ‘Afgelopen seizoen ben ik persoonlijk iets te weinig gegroeid in m’n spel en had ik ook gehoopt op net wat meer speelminuten. Bij ZPB verwacht ik een nieuwe impuls om het beste uit mezelf te halen.’

Voor Yoran is de overstap naar Barendrecht goed te combineren met zijn studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn woonplaats Dordrecht. Hoofdtrainer John van den Burg toont zich ook content met de overstap van de jonge keeper: ‘Yoran heeft bij de nationale jeugdselectie getraind. Hij is een welkome aanvulling en met meer concurrentie op het doel wordt ZPB H&L Productions er in de breedte sterker op.’

De reden van Lodder om bij een overstap voor ZPB te kiezen was uiteindelijk niet erg lastig: ‘Het is een selectie boordevol talent en het zwembad is altijd sfeervol. Dat maakt de uitdaging des te groter!’

IMG_4532