Een dag volgepakt met waterpolo en festiviteiten die je niet mag missen dat is 12 september aanstaande. De dag waarop ons vernieuwde clubhuis in gebruik genomen zal worden, enkele teams starten met hun jacht op kampioenschappen en het 17e Gerard van den Burg bedrijventoernooi plaatsvindt!

Het bedrijventoernooi is van 15.00 – 19.00 uur. Tussentijds is het doelgroepenbad en het waterparadijs van het Inge de Bruijn-bad geopend voor alle deelnemers aan het bedrijventoernooi en alle leden van ZPB! Het bedrijventoernooi zal ook dit jaar weer afgesloten worden met een heerlijke BBQ en gezellige Feestavond.
7F9C8435_resize _M8V9977_resize _M8V0103_resize
Voorafgaand aan het bedrijventoernooi (13.05 uur) zal Heren 7 het spits afbijten en tegen het 3e herenteam van de Devel uit Zwijndrecht de eerste competitiewedstrijd van dit jaar spelen. Na afloop van het toernooi staan er ook nog 3 wedstrijden op het programma. Achtereenvolgens zullen Heren 6 (tegen ZVVS 5), Heren 5 (tegen ZPS 2) en Heren 4 (tegen NZ&PC 1) hun competities beginnen.

Als kers op deze gestapelde taart wordt ook nog het vernieuwde en verbouwde clubhuis in gebruik genomen. Na vele weken van noeste arbeid is het dan zover. De metamorfose is dan afgerond en iedereen is bij deze uitgenodigd om zich te komen vergapen! Het eerste feest van het seizoen is aansluitend op het Bedrijventoernooi van 21:00 uur tot 01:00 uur.

Mocht je meer informatie wensen aangaande het Gerard van den Burg bedrijventoernooi, op het laatste moment nog een team aanmelden bijvoorbeeld, neem dan contact op met Gert-Jan Slobbe van de Stichting Steunfonds ZPB op 06- 53243730 of via gert-jan [at] fortuna-frutos [dot] com.

Komt allen!