Vanavond organiseert onze nieuwe kledingleverancier MTB-Sport een pasdag voor alle leden van ZPB H&L Productions. Achter de schermen is hard gewerkt om ook met de nieuwe lijn weer hoge ogen te gooien in de Nederlandse zwembaden. De droogkleding is uit de Pro-lijn van Jako, terwijl voor de badkleding gebruik wordt gemaakt van Turbo en MTB-Sport.

In Clubhuis De Put kun je kleding passen tussen 18.00u en 21.00u. Vervolgens wordt jouw bestelling bij MTB-Sport in behandeling genomen en krijg je deze thuisgestuurd. Door tijdens de pasavond te bestellen, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

In de nieuwe samenwerking met MTB-Sport is het helaas niet mogelijk om de producten op enig willekeurig moment te passen op een centrale locatie. Indien je niet op de pasavond aanwezig kunt zijn, kun je de kleding proberen via een teamgenoot die de kleding al heeft. Tevens zal er later in het seizoen nogmaals een pasavond worden georganiseerd!

Het is wellicht druk vanavond. Om te voorkomen dat je lang moet wachten, is het verstandig dit bestelformulier alvast in te vullen.