De Heren van ZPB H&L Productions staan onverwachts op een gedeelde 1e (!) plek in de hoogste landelijke competitie. De ploeg verraste al vriend en vijand dit seizoen, maar staat door puntverlies vorige week bij de concurrentie zelfs ineens bovenaan de ladder. Komend dubbel weekend zal het kaf van het koren onderscheiden worden. Mede-koploper UZSC komt op bezoek in het Inge de Bruijn zwembad. Zondag gaat ZPB H&L Productions op pad naar Het Ravijn in Nijverdal dat óók mede-koploper is.

Veel spannender kunnen we het niet krijgen in ons thuisbad, dus we nemen aan dat je komt kijken! Een fantastisch affiche, een volle tribune, een aanwezige filmploeg van RTV Rijnmond en een hoop op het spel. Tot zaterdag!

Zaterdag 12 december:
18.30 uur, ZPB Heren 1 – UZSC

Zondag 13 december:
15.15 uur, Het Ravijn – ZPB Heren 1
18.00 uur, Polar Bears – ZPB Dames 1

IMG_1815