Het seizoen zit er voor de teams uitkomend in regio west weer op en ook dit jaar mogen we weer een aantal kampioenen huldigen. Heren 4, Heren 5 en BM2 van harte gefeliciteerd!!

Ook alle andere teams natuurlijk gefeliciteerd weer een leuk, leerzaam en hopelijk gezellige seizoen.

Enkele teams mogen zich zelfs opmaken voor het NK (Eg1 & F) en voor de BM2 staat ook nog de bekerfinale op het programma. Succes met de voorbereidingen en wedstrijden!

Eindstanden Regio West 2015-2016

Voor de teams uitkomend in de Bondscompetities (H1, H2, H3, D1, D2, BM1 & BJ1) zitten de reguliere competities er ook op. Zowel Heren 1, Dames 1 en BM1 maken zich op voor de komende play-offs voor het landskampioenschap. Hierover later meer.
Voor Heren 3 (5e in de reserve 2e klasse) en de BJ1 (12e) zit het moeizame maar zeer leerzame seizoen er op.

Heren 2 (4e in de competitie) speelt net als Dames 2 (2e in competitie) komende zondag 30 april de finale van hun bekercompetities. Heren 2 zal het opnemen tegen ZV de Zaan 2 (3e in de competitie) en de winnaar van deze wedstrijd mag de ManMeerCup II optillen. Dames 2 zal de strijd aanbinden met UZSC 2 (kampioen van de competitie) in de eindstrijd om de ManMeerCup van de Dames. Ook hierover later meer!