De twee hoogste teams uit Barendrecht bereiden zich voor op de strijd om het landskampioenschap. De dames kruisen de degens met nummer één ZVL BAM en de heren treffen wederom Polar Bears. Komende woensdag (20:15 uur) starten de Barendrechtsen al uit in Leiden. De return van de best-of-three staat gepland om 19:00 uur op zaterdag in Barendrecht. Een eventuele derde wedstrijd is op zondag 15 mei.

Ook de heren maken zich op voor de eindstrijd van dit seizoen. Tot de voorlaatste speelronde stond de ploeg van John van den Burg nog op een prachtige tweede plaats met zicht op plek 1, maar het team moet het met nihile verschillen uiteindelijk doen met P4. Dit levert thuisvoordeel op in de kwartfinales.

Tegenstander hierin zijn de Polar Bears uit Ede. Denkt u even terug aan de halve finales voor de beker eerder dit jaar en dan hoeven we niet veel te herhalen om te weten wat het sportieve belang van deze wedstrijden is. De Barendrechters zijn dan ook van top tot teen gemotiveerd om door te dringen tot de halve finales om de prestigieuze titel. ZPB start komende vrijdag met een thuiswedstrijd in Barendrecht. Het eerste fluitsignaal klinkt om 20:45 uur. Op zaterdag is de uitwedstrijd in Ede (20:00 uur) en een eventueel derde duel is in Barendrecht op zondag 20:45 uur.
ZPB H&L Productions nodigt u van harte uit om bij de play-offs aanwezig te zijn!