Hebben jullie het gezien tijdens de Play-Offs? Mede dankzij het puike keeperswerk van Yoran & Pim heeft ZPB het geschopt tot de finale om het kampioenschap van Nederland. Morgen organiseert de jeugdcommissie van ZPB een keepersclinic voor alle jeugdleden van ZPB! Wij zien namelijk dat het zijn/worden van keeper in trainingen niet de aandacht kan krijgen die dit verdient terwijl keepen een zeer belangrijke maar vooral ook leuke positie is in het water.
Omdat we vaak zien dat kinderen om verkeerde redenen op het doel worden gelegd willen wij hen, samen met de huidige en voormalige topkeepers van ZPB, introduceren in de fantastische wereld van de waterpolokeeper! Want keepen is leuk!!
keepert
De clinic gaat plaatsvinden op zaterdag 11 juni (morgen dus) van 12.30 – 15.00 uur. Waarbij eerst de F & E groep te water zal gaan (12.30 – 13.30 uur) en daarna zal worden gevolgd door de D&C groep (14.00 – 15.00 uur)! Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van jouw clinic omgekleed aanwezig bent in het zwembad.
Deze clinic organiseren wij als jeugdcommissie tevens ter nagedachtenis aan Arthur Dikken (oud-keeper & ZPB’er in hart en nieren) die vorig jaar, op veel te jonge leeftijd, overleden is. Bezoekers aan zijn uitvaart is in plaats van bloemen een donatie gevraagd ter ondersteuning van de jeugdafdeling van ZPB. Er is een heel mooi bedrag aan donaties binnengekomen. Wij streven er dan ook naar om dit een terugkerend evenement te laten worden.
soiree-cauchemardesque-pour-clement-stegman-(face-au-marseillais-bodegas)-et-la-sns-photo-dna-laurent-rea-1390208550
Tot morgen!