Graag willen wij ons eerst even voorstellen: wij zijn de waterpolo meiden onder de 18 jaar van ZPB uit Barendrecht. Op 24 juli stappen wij het vliegtuig in richting Hawaii en nee, niet alleen om vakantie te vieren. Van 2 t/m 7 augustus zullen wij deelnemen aan het Hawaiian Invitational Water Polo Tournament, een internationaal toernooi van hoog niveau (voor meer informatie: http://www.hawaiiwaterpolo.com/tournament.html). Met ons talentvolle team hopen we daar zeker in de top-3 te kunnen eindigen.

DSC_0605

Naast deze fantastische ervaring om internationaal op hoog niveau te kunnen spelen willen we natuurlijk ook genieten van al het moois wat Hawaii te bieden heeft. In de ochtenden zullen we vaak een training doen, dit kan een hike in de bergen zijn maar ook gewoon een water training in de zee. In de middagen willen we bijvoorbeeld een keertje gaan surfen of misschien zelfs een hula les nemen om zo ook kennis te maken met de cultuur van het eiland. Pearl Harbor staat daarom ook in dik gedrukte letters op het programma. Natuurlijk zou het erg gezellig zijn als we een aantal keer kunnen proeven wat de locals eten.

Al meer dan een jaar zijn wij bezig met het organiseren van activiteiten om zo geld in te zamelen voor onze reis naar Hawaii. Ook hebben we een kofferbakverkoop gedaan en hebben wij op de rommelmarkt gestaan. Natuurlijk zijn alle meiden ook heel hard bezig geweest met hun eigen bijbaantjes om zo hun, toch wel prijzige, vliegticket bij elkaar te sparen. Wij zijn er van overtuigd dat alle kleine beetjes helpen en zo hebben wij ook een aantal sponsors gevonden die onze trip onvergetelijk kunnen maken.

Momenteel werken we aan onze teambuilding door op zondagochtend met z’n allen naar de trimbaan te gaan. Nu onze reis steeds dichterbij komt krijgen wij er steeds meer zin in!
Via onze Facebook (https://www.facebook.com/Zpb-Meiden- Onder-De- 18-Naar- Hawaii) zullen wij in Hawaii elke dag een kort stukje plaatsen met wat wij hebben gedaan en natuurlijk met een paar mooie foto’s erbij.

Volg ons op Facebook en dan houden we jullie op de hoogte!

Heel veel liefs,

Meiden onder de 18