Aan het eind van deze, hopelijk mooie en sportieve zomer, zal het waterpoloseizoen 2016-2017 traditiegetrouw weer geopend worden met het ZPB bedrijventoernooi. Ook tijdens deze editie zullen weer verschillende bedrijven uit Barendrecht en omstreken strijden om de fel begeerde cup.

IMG_0656-03

Het winnende team van het bedrijventoernooi van 2015; RENES

Wij hopen (weer) op uw deelname te mogen rekenen. Het toernooi is dit jaar op zaterdag 10 september en zal rond 14.30 uur beginnen.

Naast de polowedstrijden zal er ’s avonds weer een feestavond worden georganiseerd met gratis barbecue voor alle deelnemers. Daarnaast is tijdens het toernooi het recreatiebad geopend voor alle kinderen en leden van ZPB!

IMG_0678-03

Ook de BBQ-ende selecties van ZPB weet hoofdklassescheidsrechter Rob van Neutegem goed te begeleiden.

De wedstrijden worden met vijf tegen vijf gespeeld op kleine veldjes. Daarnaast worden de spelregels aangepast zodat iedereen mee kan doen. Wij verzoeken u om minimaal vijf en maximaal tien spelers per team op te stellen waarvan niet meer als twee (ex)waterpoloërs.

Wilt u meedoen met een team? Neem dan voor meer informatie contact op met:

Gert-Jan Slobbe: 06-53243730
of 
stichtingsteunfonds [at] zpb [punt] nl