Afgelopen zaterdag werd er gestreden om de felbegeerde cup in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht. Met 14 deelnemende bedrijven bleek nog maar eens hoe populair dit mooie initiatief blijft!

Gebroeders Duijvenstijn met een mix van jong en "wat ouderen"

Gebroeders Duijvenstijn met een mix van jong en “wat ouderen”

Deze editie stond in het teken van het Europa Cup-avontuur wat de heren van ZPB H&L Productions eind van deze maand gaan beleven in Budapest. Als vice-kampioen van Nederland zullen de mannen van coach John van den Burg in de Champions League uitkomen tegen OSC Budapest en Waspo Hannover waarbij twee teams zich zullen plaatsen voor de tweede ronde van dit kampioenenbal.

De maar liefst 14 teams (verdeeld over 3 poules) speelden spannende en uiterst sportieve wedstrijden waarbij na de finale ronde uiteindelijk nieuwkomer Intra Europe met de beker naar huis ging.

Team Fortuna Frutos met gastspeler Inge de Bruijn

Team Fortuna Frutos met gastspeler Inge de Bruijn

Klik hier voor meer foto’s

Eindstand :
1    Intra Europe
2    De Bondt Publishing
3    Cryotrans

De scheidsrechters kozen Wilner van Chinees restaurant Wah Ying als beste speler en Krijn Heijboer van H&L Productions als beste keeper van het toernooi.

Wilner (beste speler van het toernooi), Ton van der Velden (alias Panda), 1 van de topschutters van de waterpolo Eredivisie en speler van ZPB H&L Productions en Tak (eigenaar van Chinees restaurant Wah Ying)

Wilner (beste speler van het toernooi), Ton van der Velden (alias Panda), 1 van de topschutters van de waterpolo Eredivisie en speler van ZPB H&L Productions en Tak (eigenaar van Chinees restaurant Wah Ying)

Speciale dank gaat uit naar alle scheidsrechters en vrijwilligers van ZPB H&L Productions voor de organisatie en Way Ying voor het fantastische buffet na afloop van het toernooi en Fruity Pack voor de lekker fruitsalade.