Sinterklaas heeft laten weten dat hij dit jaar op zondag 4 december een bezoekje aan het clubhuis van ZPB zal brengen.

Het grote kinderfeest start om 12.00 uur in clubhuis  De Put met spelletjes spelen, liedjes zingen, dansen en cadeautjes uitpakken (voor de kinderen die lief geweest zijn dit jaar). Rond 14.00 uur zal het afgelopen zijn.

De bijdrage voor dit jaar is weer € 5,-. Voor dit bedrag krijgen de kinderen limonade, snoep, eten en zorgt Sinterklaas voor een mooi cadeau. Omdat Sint ook met z’n tijd meegaat, kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer NL09INGB0009139877 op naam van M. van Baarle.

Graag willen we weten hoeveel kinderen er op het feest komen en hoe oud ze zijn. Je kan je kind(eren) opgeven via: https://docs.google.com/forms/d/1OGvujlwygPD2BMeAMTOW_pIMnEVbhx-1N9w8c6UXycA/viewform?edit_requested=true

Graag zo snel mogelijk, uiterlijk 25 november, zodat de Sint de juiste cadeaus mee kan nemen uit Spanje.

Natuurlijk hopen Sinterklaas en z’n Pieten dat er dit jaar weer heel veel kinderen komen en dat het dit jaar weer een gezellig feest wordt. Kortom een feest waar je bij wilt zijn. Voor vragen of opmerkingen schroom niet te mailen naar jeugdplezier [dot] zpb [at] gmail [dot] com.

Tot 4 december !

De Jeugdactiviteiten Commissie van ZPB