Wij van de feestcommissie hebben dit jaar helaas geen kerstmixtoernooi kunnen organiseren. Wij beloven iedereen dit volgend jaar te organiseren. Omdat we ons een klein beetje schuldig voelden wilden we alsnog iets organiseren voor heel ZPB. Daarom nodigen wij graag iedereen uit op 17 december, op het Vrienden van ZPB kerstspecial feest. Neem gezellig je vrienden of vriendinnen mee en feest zoals alleen ZPB dat kan! DJ’s Tim en Mark zorgen ervoor dat je niet stil hoeft te staan op de dansvloer en achter de bar staat het bekende barpersoneel van ZPB zodat je geen droge keel krijgt. Kom verkleed in kerstsferen! De entree is gratis en er kan gefeest worden van 21:00 tot 02:00 uur. 

Speciaal voor dit feest en als test hebben wij enkele aanpassingen in het drank assortiment, meer verklappen wij niet. Tot 17 december!

Groetjes, de Feestcommissie en Vrienden van ZPB.