Op dinsdag 10 januari is er een prachtaffiche in de World League heren. Om 20:00 uur start in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven het duel tussen Nederland en Kroatië. Er is natuurlijk een kans dat onze eigen toppers Sam van den Burg en Guus van Yperen geselecteerd worden voor onze nationale ploeg. Kroatië is de zilveren medaille winnaar van de Olympische Spelen van 2016 in Rio, met alleen maar wereldtoppers in de gelederen.

Omdat dit een heel mooi duel is kan jij hier via ZPB bij zijn! We hebben zelfs de ZPBus weer opgetrommeld en we krijgen een eigen ZPB tribune toegewezen in het stadion. Wat wil je nog meer?

Voor 7,50 euro p.p. heb je het busvervoer en je entreebewijs voor het duel.

Details
Dinsdag 10 januari 2017
Aanvang 20.00 uur
Pieter van den Hoogenbad zwembad in Eindhoven
Verzamelen bij Inge de Bruijn zwembad om 17.30 uur, vertrek bus om 17.45 uur.