Moi waterpolotoppers,

Na een zeer geslaagd toernooi vorig jaar, zal het TriVia toernooi dit jaar weer plaats vinden!

Graag nodigen we jou, je team en je vereniging uit voor ons jaarlijkse TriVia waterpolotoernooi. Dit jaar zal het toernooi niet plaats vinden in ons gebruikelijke laatste weekend van augustus, maar in het tweede weekend van september, namelijk 8, 9 en 10 september 2017.

Natuurlijk hebben wij dit jaar onze traditie getrouwe barbecue. Aan het einde van de speeldag op de zaterdag worden de barbecues aan geslingerd en staan de drankjes koud voor jullie. Net als voorgaande edities is er weer een mogelijkheid tot het huren van een tent. Echter zullen wij dit jaar geen clinic hebben wegens te weinig belangstelling in de voorgaande jaren.

Ook willen we jullie nog even op de hoogte stellen wat betreft het feit dat dit een speciale editie betreft, i.v.m. verbouwing- en renovatieplannen die gepland staan in de zomer van 2018. Ons TriVia toernooi zal daarom in 2018 niet kunnen plaatsvinden in de Papiermolen. Het zal nog een vraagteken zijn of het toernooi in dit jaar verplaatst zal worden naar een andere locatie. Later zal hier meer informatie over volgen.

Belangrijke informatie:

  • Locatie: Zwembadencomplex ‘De Papiermolen’, Groningen
  • Aanvang toernooi: Zaterdag 9 september ± 08:30 uur
  • Einde toernooi: Zondag 10 september ± 16:00 uur
  • Aankomst: Vanaf vrijdag 8 september ± 20:00 uur
  • Overnachten: Kamperen op de zonneweide naast het zwembad (geen extra kosten)
  • Deelnemers: Heren, Dames en Aspiranten van alle niveaus
  • Aanmelden: triviatoernooi [at] gmail [dot] com
  • Inschrijfgeld: € 90,- per team

Verzorging: Naast de broodjes, koeken en koffie wordt er dit jaar bijzondere aandacht besteed aan de catering, met name de barbecue die op zaterdagavond aan de rand van het bad wordt georganiseerd. Gedetailleerde informatie hierover volgt.

Dit jaar is er een activiteitenteam die na het wedstrijdprogramma leuke activiteiten heeft voor de jeugdspelers. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten aan verbonden, maar het is niet verplicht. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om vrijdag al te overnachten op de zonneweide bij het zwembad. Hierdoor is het voor teams die niet uit de buurt van Groningen komen ook haalbaar om zaterdagochtend wedstrijden te spelen, of nog aantrekkelijker om naar Groningen te komen. 😉

toernooi9

De hoofdpoules voor de dames (1e/2e klasse bond) en heren (2e/3e klasse bond) worden dit jaar weer door twee bondsscheidsrechters gefloten en spelen 3 keer 8 minuten bruto.

De teams kunnen worden ingeschreven door een e-mail te sturen naar triviatoernooi [at] gmail [dot] com.
Geef altijd duidelijk aan op welk niveau de teams willen spelen, dit voorkomt teleurstellingen op het toernooi.

Nb. Het toernooi neemt de KNZB reglementen in acht.

Naast de Nederlandse teams rekenen wij wederom op de komst van een aantal buitenlandse teams. Vorig jaar hebben we enkele teams teleur moeten stellen, wees dus snel met inschrijven, want vol is vol!!

Met vragen of onduidelijkheden kun je terecht op bovenstaand mailadres of bellen naar Martijn Glazenburg (06-41405272).

Hopelijk tot september 2017 op ons mooie toernooi in de stad Groningen!

Met sportieve groeten, TriVia toernooicommissie