Komende zondag treedt ZPB H&L Productions 2 in eigen huis aan tegen De Ham 2 (zondag 5 maart, 19:30 uur in het Inge de Bruijn Zwembad). 

Op het spel staat een ticket voor de grote finales in Heerenveen. ZPB Heren 2 is als titelverdediger gebrand op verdediging van de cup in het Hoge Noorden. Daarvoor moet dus zondag eerst afgerekend worden met De Ham. 

Al jarenlang vechten beide ploegen spannende duels uit en ook nu is de verwachting niet anders. Een blik op de ranglijst in de Reservedivisie maakt de thuisploeg favoriet, maar in deze road to the final is zoals een echte bekerpot betaamt alles mogelijk. 

Heren 2 hoopt op jullie steun en een mooie volle tribune. Om het avondprogramma compleet te maken staat er ook om 18:30 uur een Kwartfinale op de rol in de Regio West. Hier neemt ZPB H&L Productions 5 het op tegen ZPB H&L Productions 4 (ja, je leest het goed). Komt dat zien!