ZPB H&L Productions heren 2 heeft in eigen huis een ticket weten te bemachtigen voor de finale in Heerenveen. De thuisploeg won na strafworpen met 12-10 van De Ham uit Wormerveer. 

Het was bepaald geen zondagswedstrijd in Barendrecht. Alle ingredienten voor een bekerduel waren aanwezig. Vechtlust, spanning, tempo en fanatieke aanhang zaten in de mix en na 4×7 minuten waren er strafworpen nodig om de winnaar aan te wijzen. 

Even daarvoor was ZPB door het oog van de naald gekropen. Het kwam twee keer terug vanuit achterstand en moest nog billenknijpen bij het allerlaatste schot van de ploeg uit Wormerveer. De strafworpen waren uiteindelijk een prooi voor de Barendrechters, die hun titel mogen gaan verdedigen in Heerenveen op zaterdag 15 april. 

Heren 2 wil alle supporters bedanken voor hun komst. Het leek wel alsof het 1e speelde met deze volle tribunes. Uiteraard hopen we ook op jullie komst naar Heerenveen. Meer informatie over de ZPBekerbus volgt!