Beste waterpolovrienden,

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 organiseert ZEPTA het 49ste Internationale ZEPTA Waterpolotoernooi op het vernieuwde Moekesgat terrein in Ter Apel.

We verwachten ruim 130 deelnemende teams van eredivisie tot district.

Inschrijven kan via onze website.

Programma:

  • Donderdag 24 augustus: Bingo voor de jeugd vanaf 19:00 uur.
  • Donderdag 24 augustus: Nederlandstalige avond vanaf 20:00 uur.
  • Vrijdag 25 augustus: Feestavond vanaf 20:00 uur.
  • Zaterdag 26 augustus: Start toernooi vanaf 09:00 uur.
  • Zaterdag 26 augustus: Feestavond vanaf 20:00 uur.
  • Zondag 27 augustus: Start toernooi vanaf 09:00 uur.
  • Zondag 27 augustus: Finales 49ste Int. ZEPTA Waterpolotoernooi vanaf 13:00 uur.

Overnachten en toegang tot de zonneweide is alleen mogelijk vanaf vrijdag 25 augustus 13:00 uur. Reserveren kan via zepta.nl (via het inschrijfformulier).
Let op! Op de zonneweide gelden speciale regels op last van de brandweer om de veiligheid van alle gasten te waarborgen. Overtreding van deze regels kan uitsluiting van het toernooi tot gevolg hebben voor de gehele vereniging.

Overnachten op ‘Camping Moekesgat’ valt buiten de verantwoordelijkheid van Zepta. Voor meer informatie kunt u bellen (Ronald Hut: 06-108 89 217) met of mailen (info [at] moekesgat [dot] nl) naar de camping (moekesgat.nl).

Zepta

– Het inschrijfgeld verschilt per klasse en moet direct bij het inschrijven via iDeal worden voldaan.
o Eredivisie en bond 1e klasse: 85 euro

o Bond 2e klasse t/m district: 55 euro

– Per vereniging vragen we 50 euro als borg. Dit wordt alleen terugbetaald als de kampeerplek schoon wordt achtergelaten, er geen grof vuil is achtergelaten, men zich gedurende het toernooi sportief gedragen heeft en alle wedstrijden zijn gespeeld.

– Na betaling van het inschrijfgeld zal deze bij een eventuele afmelding voor 1 augustus van het betreffende jaar worden terugbetaald. Daarna zal deze alleen worden terugbetaald als er een vervangend team deelneemt aan het toernooi.

Kijk voor actueel nieuws op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina. (En vergeet ons natuurlijk niet te liken!!!)

We zullen dit jaar wederom proberen een sportief en gezellig toernooi te organiseren en hopen u te mogen begroeten op ons toernooi.

Alvast bedankt namens de organisatie van het 49ste Internationale ZEPTA Waterpolotoernooi.

Met vriendelijke groet,

Ton Blankenstein
Toernooivoorzitter
toernooi [at] zepta [dot] nl