Brrrrr……. wat is het nog koud……

Maar tijdens het Strandbadtoernooi is het weer volop genieten in Winterswijk

strandbad2
Op 18, 19 en 20 augustus 2017 organiseert WWV weer haar waterpolotoernooi in het mooiste en unieke zwemwater van de Achterhoek het Strandbad te Winterswijk. Hét toernooi voor zowel prestatieteams als voor de recreatieve waterpoloërs.

bandstrad

Vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur zijn alle teams van harte welkom om hun tentenaan de rand van het bad op te zetten. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt jullie bagage met een traktor naar jullie favoriete kampeerplekje gebracht. Daarna kunnen jullie heerlijk genieten van het Strandbad.

winterswijk

Vrijdag starten we met een fantastische pré-party in Winterswijk City. Tussen het zwembad en het centrum van Winterswijk is er een busverbinding georganiseerd. Hier kan tegen een geringe vergoeding gebruik van worden gemaakt.

Het toernooi is bij uitstek een fantastische voorbereiding op de competitie. Ook dit jaar wordt het toernooi weer gehouden op 4 volledige velden. Wij zorgen er voor dat elk team voldoende badwater krijgt. Geen wedstrijdjes van 20 minuten maar, afhankelijk van het niveau minimaal 5 wedstrijden per team van van 4×4 tot 4×7 netto speeltijd.

Op zaterdag gaan we van start met het toernooi. De enthousiaste scheidsrechters zullen de wedstrijden serieus en in de geest van het strandbadtoernooi leiden. De Strandbad toezichthouders en vrijwilligers zorgen voor de gastvrije, ongedwongen en relaxte sfeer die deelnemers, bezoekers en publiek van ons gewend zijn.

Om het helemaal af te maken organiseert WWV, in samenwerking met restaurant de Strandlodge, een heerlijke barbecue. Deze barbecue is een bijzonderheid op zichzelf. Zeg nu zelf: bij welk toernooi krijg je een diner geserveerd door een met een “Michelin ster” gewaardeerd restaurant.

Als afsluiter van de dag maken we het weer gezellig op het strand met onze oude vertrouwde beachparty met de lekkerste hits van nu en vroeger.

O ja… tijdens het waterpolotoernooi in Winterswijk is het altijd mooi weer.

Schrijf je hier in

strandbad