Volgende week zaterdag zal het waterpoloseizoen wederom afgetrapt worden met het jaarlijkse Gerard van den Burg Bedrijventoernooi. De 19e editie al weer en zoals altijd vindt dit spektakel plaatsvinden in onze thuishaven; het Inge de Bruijn Zwembad te Barendrecht. Er is weer een mooi deelnemersveld en op het programma staat naast de gebruikelijke mooie wedstrijden natuurlijk een hoop gezelligheid.

Omstreeks 14.30 uur zal voorzitter Sjoerd Feenstra het toernooi officieel openen en om 15.00 uur zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden.

Van 15:00-18:00 uur is het recreatiebad geopend voor alle kinderen van ZPB’ers en deelnemers.

Om 19:00 uur is er voor de deelnemende teams een buffet (bij het clubhuis van ZPB) en vanaf 20:00 uur hebben we live muziek van The Crossover Band. Verzoeknummers en zelf mee zingen behoort tot de mogelijkheden (is voor de winnaars verplicht!).

Het speelschema vind je hier –> Schema Bedrijventoernooi 2017 <–

Tot volgende week zaterdag allemaal!!