Ook dit seizoen organiseert ZPB weer een W-cursus voor de mensen die aan de beurt zijn om hun W-tje te halen of de mensen die deze graag halen om zo, als vrijwilliger, de vereniging te ondersteunen. Wordt je dit jaar 16 dan ben je verplicht¬†om je W-tje te halen. Alle andere ZPB’ers en ouders van kleine ZPB’ertjes (tot 16 jaar) die nog geen W-tje hebben om de jurytafel te bemensen maar deze wel graag willen halen zijn bij deze uitgenodigd om dit te komen doen. Specifieke waterpolospelregelkennis is geen must!

De cursus wordt gegeven in 3 avonden op de volgende data van 19.45 – 21.30 uur:

maandag 25 september
maandag 2 oktober
maandag 9 oktober (examen)

Aanmelden kan bij de coördinator van de jurytafel en- scheidsrechtersdiensten; Diane Meijer (zpb [dot] jurytafel [at] gmail [dot] com). Zij ziet de aanmeldingen van ouders en andere belangstellenden tegemoet!

Vele handen maken licht werk!