Van 7 t/m 13 oktober is het de ‘Week van de Scheidsrechter’. De ‘Week van de Scheidsrechter”, is een speciale week waarin sportbonden, -verenigingen en sporters hun waardering extra laten blijken voor scheidsrechters.Ook bij ZPB H&L Productions willen we aandacht besteden aan onze scheidsrechters , omdat we het belangrijk vinden dat scheidsrechters zich gewaardeerd voelen en om ze te laten blijken dat ze onmisbaar zijn voor de club. Als vereniging zijn we meer dan ooit op zoek naar scheidsrechters die wedstrijden voor de vereniging willen fluiten, om boetes en vooral sportieve sancties te voorkomen. We hebben al een aantal toppers die zich vol overtuiging inzetten voor de club op het gebied van arbitrage: Rob van Neutegem, Remco vd Borght, Joop van Holstein, Jos vd Donk, Jan-Kees vd Berg, Kevin van Bommel, Oscar Visser, Jeroen Leenheer, Hans de Waal, Arjen Silvis, Gerko Mostert, Jort Kruidhof, Dylan de Kreek, Jasper Veel; en binnenkort Daisy Schoenmaker, Karlijn Fokke, Alwin van Aggelen, Wouter Onis, Paul Franx, Ed Waarts. Jullie verzetten geweldig werk! Namens ZPB H&L Productions willen jullie dan ook van harte bedanken voor jullie inzet.

 

Wat kun jij als sporter/toeschouwer doen in het kader van ‘Week van de Scheidsrechter’? Veel! Bedank tijdens je wedstrijd de scheidsrechter nog eens extra en geef geen commentaar, maar focus je op eigen plezier en prestaties. Dat geldt niet alleen voor deze week, maar voor elke keer dat je met een scheidsrechter te maken krijgt. Vergeet niet dat scheidsrechters ook mensen zijn, en wel mensen die we keihard nodig hebben om onze sport te kunnen beoefenen.