Door de leden, voor de leden van ZPB.
Van een echte banketbakker kun je chocolade letters bestellen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de vereniging.
De letters zijn verkrijgbaar in witte chocolade, melk chocolade en pure chocolade en in de letters P(iet) en S (int) uiteraard. Op de afbeelding kun je de luxe letters bekijken. Volgens betrouwbare leden van ZPB zijn de letters overheerlijk en we hopen dan ook op een hoge verkoop.
Het bestuur zal de opbrengst aan de zwem- en polocommissie beschikbaar stellen, zodat zij kunnen beslissen over de besteding.

 

Hoe werkt het ?

Via de bijgevoegde link word je doorgestuurd naar een document waar je je gegevens kunt indienen en je bestelling kunt weergeven. Link : Chocoladeletters voor ZPB

Het is de bedoeling dat je uiterlijk 10 november 2017 je bestelling doorgeeft. Tevens moet je de betaling direct na je bestelling verrichten op rekeningnummer NL42 RABO 0104 2906 92 ten name van ZPB H&L. onder vermelding van je naam en het aantal bestelde letters. De letters zullen uiterlijk 2 december opgehaald kunnen worden in de clubruimte. U wordt hierover nog separaat bericht.

De kosten. Deze zeer luxe letter is verkrijgbaar voor slechts 7 euro. Ongeacht de letter of de smaak van de chocolade. Inclusief de versiering. Dus bestel onmiddellijk deze letter voor jezelf, je broer, je opa en oma, je buurvrouw of wie je maar lief is. De opbrengst is voor de vereniging.

Een gering aantal letters is ook verkrijgbaar in de clubruimte. Vraag het barpersoneel ernaar !!