Vrijdagavond werd de training over geslagen voor de dames selectie. De heren en damesselectie vertrokken namelijk naar België voor een bezoek aan de hoofdsponsor H&L Productions. Na een leuke en leerzame rondleiding in de fabriek werd er gezellig afgesloten met een hapje en drankje.

Voor zowel dames 1 als 2 stond zaterdag de verre uit wedstijd tegen Het Ravijn op de planning. Dames 2 had moeite met het fysieke spel van Het Ravijn, ondanks dat bleven ze hard voor elkaar knokken. Tot de derde periode liep de wedstrijd gelijk op met veel spanning in de wedstrijd. Dit was helaas niet genoeg dames 2 verloor met 10-6.

Voor dames 1 was de wedstrijd minder spannend. ZPB kwam al snel op achterstand 1-0 maar door een mooie midvooractie van Barbara Groenenboom werd de stand weer gelijk 1-1. Helaas werd er na dit doelpunt niet meer gescoord tot de 4e periode. In de 4e periode scoorde Daphne van Zijl en Karlijn Fokke toch allebei nog een doelpunt. Het was een wedstrijd met genoeg kansen die helaas niet werden benut. De eindstand was 11-3.

Door Isa van der Windt