Na de teleurstellende dubbele ontmoeting in de Beker tegen ZPC Amersfoort had ZPB H&L productions nu de kans om in de competitie revanche te nemen.

Tijdens de eerste periode werd al snel duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden voor de mannen uit Barendrecht. Door twee goals tegen te krijgen en er zelf geen een te maken keek ZPB H&L productions na de eerste periode tegen een 0-2 achterstand aan. Nadat coach Remko Hofman de ploeg nog eens extra op het hard drukte wat er moest gebeuren, kon de ploeg beginnen aan de inhaalrace.

Coach Hofman instrueert zijn mannen.

 

Dit betaalde zich uit. ZPB H&L productions knokte voor elke meter. Dit resulteerde in een 8-6 voorsprong in de 4e periode. Mede aan de hand van Michael de Kreek, Die 3x keer het net wist te vinden. De Overwinning was echter nog niet binnen. Het trouwe ZPB publiek stond nog een aantal spannende minuten te wachten. Met het ingaan van de laaste minuut genoten de Barendrechters nog van een 8-7 voorsprong. Maar helaas op het moment dat de ploeg dacht de overwinning binnen te slepen viel er na een chaotisch moment alsnog de 8-8. Met nog een paar seconden te spelen kon ZPB de overwinning er niet meer uitslepen. Ondanks dat het gelijkspel voelt als een verlies, is het duidelijk geworden dat ZPB ook de volgende wedstrijd tegen ZPC Amersfoort gewoon kan winnen.

Michael de Kreek, de man van de wedstrijd.

Voor volgende week staat er de lastige uitwedtrijd tegen Widex GZC Donk op het programma om 17:55 in Gouda. Deze spannende kraker zal tevens het weerzien zijn met oud ZPB speler Ton van der Velden.

 

ZPB H&L Productions-Amersfoort 8-8

Periodestanden:
0-2,2-1,4-2,2-3

Doelpuntenmakers:
Michael de Kreek 3x
Frank Bot 2x
Oscar Visser, Jari Krijgsman & Rick Vermeulen 1x

Foto’s; Katrin Peijer. Tekst; Jari Krijgsman