HO-HO-HO. Met trots kondigen wij vanuit de Feestcommissie aan dat er dit jaar een oude kersttraditie terugkeert. Bij velen bekend, maar helaas de laatste jaren vanwege verschillende redenen niet doorgegaan. Wij hebben het hier natuurlijk over het Kerstmixtoernooi! Sinds kort hebben wij een nieuwe feestcommissie samengesteld met bekende namen uit de dames selectie. Hierna zijn wij druk bezig geweest met het plannen, organiseren en regelen om zo binnen een zeer korte tijd een kerstmixtoernooi met feest op papier te krijgen.

Zet de datum, vrijdag 22 december nu in je agenda!

Zoals jullie misschien nog weten kunnen jullie je inschrijven in het clubhuis (inschrijflijst) en via zpbkerstmix [at] gmail [dot] com. Vermeld je naam eventueel het team waarin je speelt.

Aansluitend na het toernooi (welke is van 20:00 tot 22:30) vind er een prijsuitreiking plaats waarbij de winnaar een mooie prijs ontvangt en zich kerstmixtoernooi-kampioen 2017 mag noemen! Hierna zal rond 23:00 het feest beginnen tot 02:00. Ook hebben wij weer een leuk thema verzonnen, ‘Dirty Santa’. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een outfit hierbij! Natuurlijk hebben wij gedurende het feest enkele leuke verrassingen.

Meld je nu snel aan via de inschrijflijst in het clubhuis of via zpbkerstmix [at] gmail [dot] com. Verspreid het nieuws en laten we het jaar passend en zoals alleen ZPB het kan afsluiten! Tot vrijdag 22 december!

Groetjes,

De nieuwe feestcommissie (FECO#2)