Afgelopen zaterdag speelde de mannen an ZPB H&L Productions een lastige thuis wedstrijd tegen kampioenskanidaat Widex gzc DONK. Door een goede voorbereiding in Frankrijk en analyses van vorige week moest DONK in de tang in de tang worden gehouden.

Bij DONK speelde oud topscoorder van ZPB Ton van der Velden, helaas niet mee vanwege een blessure.

Dankzij de uitblinkende sluitpost Yoran Lodder hield ZPB lang de 0. Door een prima aanvallend spel kon ZPB snel op 2-0 komen. Veel kansen kwamen er voor beide partijen, door goed verdedigen bleef de stand na 2 periodes beperkt tot 5-5. De 3e periode waarin ZPB nog wel eens slordig is bleven ze nu goed gediciplineerd spelen.

ZPB kwam halverwege de laatste periode op 7-8 achterstand door wat dubieuze beslissingen van de heren op de kant. Gelukkig maakte Kevin van Baarle een wereldgoal waardoor de stand toch werd gelijk getrokken. De eindstand werd hierdoor bepaald op 8-8 en beide partijen delen de punten.

Oscar Visser, goed voor 3 goals.

Doelpuntenmakers:

Rick Vermeulen 2x

Oscar Visser 3x

Jari krijgsman

Kevin van Baarle

Stephan de Ruijter

Tekst; Yannick van den Burg / Foto’s; Katrin Peijer