Zaterdag 3 februari stond voor ZPB H&L Productions de wedstrijd tegen hekkensluiter BZC Brandenburg op het programma. Op papier een van de makkelijkere wedstrijden, maar in de praktijk moest dit eerst maar worden uitgevoerd. Brandenburg ging net als de Barendrechtse mannen vol voor de punten. Mede door het missen van veel kansen van de thuisploeg kwam BZC in de eerste periode zelfs op een 2-0 voorsprong. In de wedstrijd die volgde wist ZPB H&L Productions gelukkig de kansen wel te benutten. Via onder meer 4 goals van Kevin van Baarle kwam de Barendrechtse formatie tot 17 goals. Door het vele scoren voorloor de ploeg verdedigend soms de concentratie waardoor BZC Brandenburg alsnog 10 goals wist te scoren. Al met al kan ZPB H&L Productions de punten gelukkig weer bijschrijven, maar wil het de topwedstrijden ook winnen zal het de hele wedstrijd geconcentreerd moeten blijven spelen.

Kevin van Baarle, doelpuntte 4x tegen Brandenburg

ZPB H&L Productions-Brandenburg 17-10

Periodestanden: 0-2,6-0,4-4, 7-4

Doelpuntenmakers:

Kevin van Baarle 4
Maurice Dentro 3
Michael de Kreek 3
Frank Bot 2
Yannick van den Burg 2
Twan de Kadt
Stephan de Ruijter
Dennis Verspoor

Frank Bot goed voor 2 treffers tegen Brandenburg

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op; https://www.flickr.com/gp/145847816@N07/78F40Y

Tekst; Jari Krijgsman.
Foto’s; Katrin Peijer