Een vereniging als ZPB probeert zo professioneel mogelijk voor de dag te komen en dat vereist een mooie online aanwezigheid. Voor het bijblijven van de website, Facebook, Twitter en Instagram zoeken we een media held die er voor kan zorgen dat er bij alle gebeurtenissen die er toe doen bij ZPB een berichtje op de verschillende platformen komt. Dat betekent af en toe iets plaatsen en ook natuurlijk kijken of je samen met andere leden het werk wat kan verdelen.

Voor de polocommissie zoeken we iemand (of meerdere mensen) die willen helpen met een of meerdere projecten zoals een jeugdteams opzetten, een toernooi organiseren of een schema in mekaar draaien. Heb je talent voor organiseren, draag je graag een steentje bij, reageer dan!

Alle leden, ouders en opa’s en oma’s kunnen reageren. Alle hulp is welkom! Stuur je vraag of reactie naar bestuur [at] zpb [dot] nl. Tot snel!