Beste vriend(in) van ZPB!

Langs deze weg willen wij u graag uitnodigen voor de JUBILEUM editie van het:

GERARD VAN DEN BURG BEDRIJVENTOERNOOI

Ook tijdens deze editie zullen weer verschillende bedrijven uit Barendrecht en omstreken strijden om de fel begeerde cup. Wij hopen (weer) op uw deelname te mogen rekenen. Het toernooi is dit jaar op zaterdag 8 september en zal rond 14.30 uur beginnen. Naast de polowedstrijden zal er ’s avonds weer een feestavond worden georganiseerd met gratis diner buffet voor alle deelnemers. Daarnaast is voor supporters en kinderen tijdens het toernooi ook het recreatiebad van het zwembad gratis toegankelijk.
De waterpolowedstrijden worden met vijf tegen vijf gespeeld op kleine veldjes. Daarnaast worden de spelregels aangepast zodat iedereen mee kan doen.
Wij verzoeken u om minimaal vijf en maximaal tien spelers per team op te stellen waarvan niet meer als twee (ex)waterpoloërs. Uw team wordt verder aangevuld met iemand uit Dames of Heren 1 om u de fijne kneepjes bij te brengen.

Als u wilt deelnemen neem dan, spoedig, contact op met Stichting Steunfonds.

Met vriendelijke groet,

Stichting Steunfonds ZPB

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gert-Jan Slobbe: 06 – 53 24 37 30
info [at] fortuna-frutos [dot] com