Ook dit jaar kun je weer chocoladeletters bestellen. De letters zijn verkrijgbaar in witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade. Nieuw dit jaar is dat alle letters leverbaar zijn, van A to Z. Dus voor iedereen een persoonlijke letter!

Op de afbeelding kun je de luxe letters bekijken. Omdat de opbrengst ten goede komt aan de vereniging, hopen we op een hoge verkoop.

Hoe werkt het?
Het is de bedoeling dat je uiterlijk 12 november 2018 je bestelling doorgeeft.
Tevens moet je de betaling direct na je bestelling verrichten op rekeningnummer NL42 RABO 0104 2906 92 ten name van ZPB H&L onder vermelding van je naam en het aantal bestelde letters. De letters zullen in de laatste week van november geleverd worden en in clubruimte worden afgehaald. U ontvangt hierover nog een bericht.

Klik hier om je bestelling te doen

De kosten
Deze zeer luxe letter is verkrijgbaar voor slechts 5 euro. Ongeacht de letter of de smaak van de chocolade. Dus bestel onmiddellijk deze letter voor jezelf, je broer, je opa en oma, je buurvrouw of wie je maar lief is. De opbrengst is voor de vereniging.

Een gering aantal letters is ook verkrijgbaar in de clubruimte. Vraag het barpersoneel ernaar.