Jumbo Barendrecht heeft onze vereniging benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel ZPB leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere ZPB –leden zijn vanaf eind maart verkrijgbaar bij Jumbo Barendrecht. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Jumbo Barendrecht is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: ALLE Jeugd- senioren en selectieteams en alle zwemmers!

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. De drie fotomomenten zijn als volgt ingepland en worden gehouden in het clubhuis :

Dinsdag 8 januari 18.00 – 19.30: alle leden van de zwemafdeling

Woensdag 9 januari 17.00 – 19.30: alle minipoloërs, EG1 t/m EG4, DG1 & DG2**, DG3 t/m DG5, CM1 & CJ1, BM1

Vrijdag 18 januari 18.00 – 22.30: Damesselectie, Herenselectie**, Dames 3, Heren 3 t/m 7, AJ1**

**deze teams verzoeken wij vriendelijk aanwezig te zijn op de aangegeven dag.

Omdat we iedereen in deze drie dagen op de foto willen krijgen zijn er een aantal teams die we graag om medewerking willen vragen om aanwezig te zijn als jullie niet trainen. Het betreft hier : DG1 en DG2, AJ1 en de herenselectie.

Kunnen jullie niet op de aangegeven dag(en) aanwezig zijn laat het dan z.s.m. weten !!!! Overige informatie m.b.t. toestemmingsformulieren, tijdplanning etc. krijgen jullie binnenkort via je trainer/coach/teamleider/aanvoerder.

Wij rekenen op jullie medewerking om een mooi en uniek fotoboek te kunnen maken!

Vragen en/of opmerking mogen naar : bestuur [at] zpb [dot] nl

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie, maar we rekenen er wel op dat iedereen hier aan mee wil werken. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of als je jonger bent dan 16, van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-zpb/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven vul dan de onderstaande gegevens even in:

————————————————————————————————————————————

JA, IK GEEF TOESTEMMING

om in de plaatjesactie mijn volgende gegevens te gebruiken: mijn portretfoto, een teamfoto waar ik op sta, een sfeerfoto waar ik herkenbaar op te zien ben, mijn naam, mijn teamnummer, mijn rol/functie bij de club (indien van toepassing).

 

Naam:                               ……………………………………………………

Teamnummer:                 …………………………………………………….

Rol/Functie bij club:       ……………………………………………………

Handtekening:                 …………………………………………………….    (indien jonger dan 16:van ouder/verzorger)

Handtekening 2e ouder: …………………………………………………… (is vereist bij gescheiden ouders)

Neem het formulier mee naar de fotosessie!