Let op! Nieuwe versie! In de bijlage het zomerrooster voor zowel de zwem- als de waterpolotrainingen. Dit rooster gaat in op maandag 6 mei en loopt door tot het einde van het seizoen. Bekijk het schema goed, want de dagen en tijden waarop de trainingen zijn, kunnen anders zijn dan voor de meivakantie.

Vanaf 6 mei traint de waterpolo jeugd in de nieuwe samenstelling voor volgend seizoen. Dus wanneer je volgend seizoen bijvoorbeeld van de D- naar de C-jeugd gaat, volg je vanaf 6 mei de trainingen van de C.

Omdat er nog een aantal NK-toernooien gespeeld moeten worden, wordt er door een aantal teams ook nog getraind in de oude samenstelling. Dit is in het schema aangegeven met “oud”. In die gevallen moet je dus met je team van dit seizoen trainen. Heb je vragen over het schema, neem dan contact op met je trainer of email naar zc [at] zpb [dot] nl of waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl

Zomerrooster 6 mei tm 30 juni 2019