Afgelopen donderdag was de oprichting van onze businessclub een feit. Met een redelijke opkomst en
enthousiaste spelers en trainers hebben we genoten van de teampresentaties van Heren en Dames 1. Na een openingswoord van Sjoerd Feenstra die de tevredenheid van de vereniging over ons initiatief benadrukte nam Andre van der Veen de microfoon over. Trainers Zoran en Jim kregen ruim de gelegenheid hun teams en ambities toe te lichten.Daar waar we bij de Heren nieuwsgierig waren naar onze Kroatische/Montenegrijnse aanwinsten wist Zoran te benadrukken net zo trots te zijn dat hij met een aantal jonge spelers een maand heeft getraind in Montenegro. Twee aanwinsten uit Spijkenisse werden gepresenteerd en tot slot kwamen ook Neven en Stefan aan het woord. Beide hebben zin in hun nieuwe avontuur. Jim, trainer van “weggeweest” (12 jr. geleden) kon ook genoeg over zijn dames vertellen. Beide trainers barsten ook van de ambitie maar gezien de prestaties van vorig jaar (Heren, behoud door play outs, Dames onderaan geëindigd) is de middenmoot al een goed streven. Uiteraard liggen de lange termijn ambities hoger.De drankjes en perfect verzorgde hapjes smaakten goed en deden eenieder uitkijken naar een volgende
bijeenkomst van de businessclub.
Vervolgens heeft ZPB afgelopen zaterdag 5 oktober de zeer spannende uitwedstrijd tegen SVH helaas verloren.Drukbezocht, ook door leden van de businessclub, bleek helaas in het vierde part “de pijp leeg”. Bij SVH zat
Marco Booij op de trainersbank lagen diverse oud ZPB’ers in het water. Een bijzondere wedstrijd dus. We kijken nu al uit naar de returnwedstrijd op zaterdag 1 februari 2020.Komend weekend staat er ook weer genoeg op het programma. We zeiden het in onze vorige mail al de heren
hebben bekerweekend en de dames spelen zaterdag thuis:Zaterdag 19:15 ZPB Da1 – UZSC Da1,Zaterdag 21:25 MNC H1 – ZPB H1.Zondag 18:15 ZPB H1 – MNC H1.En voor de echte fanaten:
Zaterdag van 12 tot 22u en zondag van 16 tot 19:30 uur wedstrijden in het Inge de Bruin Zwembad.Er kan uren genoten worden van waterpolo. Zaterdagavond dames kijken en dan door naar Dordrecht is een goede keus maar we zijn zondagavond wel het hardst nodig, de tweede bekerwedstrijd moet voor doorgang naar de tweede ronde zorgen en hoe meer supporters hoe meer kans. Zondag 18:00 uur zien we jullie graag! Aansluitend aan de wedstrijd verzorgen we een hapje en een drankje en spreken we Zoran in het clubhuis.Noteer vervolgens vast de PubQuiz op vrijdagavond 18 oktober ( gratis deelname businessclubleden) en de
sfeeravond op zaterdag 26 oktober ( spannende Dames en Herenwedstrijd ) meer in een volgende brief!Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim