Wie zitten er in de TC?

Remko Hofman, Jeugd coordinator

Ik ben Remko Hofman. Vanuit de Technische Commissie bemoei ik mij met de jeugd op technisch en organisatorisch vlak. Dat houdt o.a. in het zoeken naar capabele en enthousiaste trainers, die ervoor zorgen dat onze jeugd een goede en leuke jeugdopleiding krijgt. Daarnaast ervoor zorgen dat, binnen onze mogelijkheden, de faciliteiten zo optimaal mogelijk zijn. 

Zelf ben ik vanaf mijn 8e jaar lid van ZPB, maar kom er mijn hele leven. Mijn ouders namen mij al in de kinderwagen mee naar het zwembad en als mijn vader aan het coachen was lag ik te poedelen in het kikkerbad. Ook Marjolein heb ik ontmoet bij ZPB en onze kinderen Isa en Kas spelen allebei in de ZPB jeugd. Ik kan dan ook met recht zeggen dat ZPB niet mijn 2e familie is, maar gewoon mijn familie. Veel vrienden en vriendinnen ken ik al net zolang als ik lid ben en hebben in die periode lief en leed gedeeld. Voor mij is dat ook echt ZPB, de club waar iedereen elkaar kent en waar het niet uitmaakt of je Heren 1, Dames 3 of een jeugdspeler van 10 jr. bent. Na jarenlang in Heren 1 gespeeld te hebben en als (assistent) coach bij Heren 1 betrokken te zijn geweest, is het voor mij nu tijd om via deze weg de mooiste club van Nederland waterpolo technisch nog beter op de kaart te zetten.

Martijn Zuijdweg, Zwem coordinator binnen TC  

Mijn naam is Martijn Zuijdweg en samen met mijn vrouw Cynthia, dochter Esmée, zoons Jayden en Thobias woon ik in Heerjansdam. Ik werk bij Neptune Marine Service als Technical Superintendent en ben daar verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze verhuurvloot, tevens doe ik ook afbouwbegeleiding voor de nieuwe schepen die er gebouwd worden. Na jaren zelf op hoogste (Olympisch) niveau gezwommen te hebben ben ik al weer jaren actief als trainer bij ZPB, heb ik een aantal jaren in de ZC gezeten en ben ik nu sinds mei actief in de technische commissie van ZPB.

Rene Lagerburg, Algemeen beleid

Mijn naam is Rene Lagerburg, samen met Berbel en onze dochter Evi woon ik in Rotterdam. Ik werk 8 jaar bij ABN AMRO, waarbij de laatste jaren als Verandermanager.
Vanaf mijn 6e heb ik altijd fanatiek gevoetbald en de laatste jaren ben ik coach geweest voor zowel jeugd als senioren en ben ik hoofd jeugdopleiding geweest.
Ik loop nu zo’n 7 jaar rond bij ZPB als supporter en sinds juli ben ik actief binnen de Technische Commissie van ZPB. Graag wil ik met mijn ervaring buiten de waterpolo wereld bijdragen aan de missie van de technische commissie om verder te professionaliseren.

Wietse van Heukelem, Herenselectie

Mijn naam is Wietse van Heukelum. Samen met mijn (bijna) vrouw en twee dochters woon ik sinds 2018 in het prachtige Barendrecht. Na jaren van kilometervreten in de auto naar de training van de herenselectie, ben ik blij dat ik nu eindelijk een keer op de fiets kan. Weliswaar een niveau lager (heren 3) maar de lol is er niet minder om.
Sinds afgelopen zomer ben ik lid van de TC. Hierbij ben ik samen met de technische staf  en René verantwoordelijk voor de herenselectie. Graag willen wij de aankomende jaren weer tot de vaderlandse top gaan behoren. Voordat wij deze stap kunnen zetten zullen wij ons zelf dit jaar moeten handhaven in de eredivisie. Met de steun van het ZPB legioen ben ik er van overtuigd dat dit gaat lukken.

Berbel Michels, Dames selectie

Ik ben Berbel Michels en woon samen met Rene en dochter Evi in Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik Account Manager bij Omega Pharma.
Sinds mijn 8e ben ik lid van deze mooie en gezellige vereniging. 
Binnen de TC ben ik de enige dame en verantwoordelijk voor de damesselectie en houd ik mij bezig met onderstaande 3 doelen: 

  1. Op het hoogste niveau in Nederland  blijven spelen en weer mee te draaien in de top
  2. Eigen jeugd opleiden voor een goede doorstroming naar de selectie teams voor een brede en sterke damesselectie
  3. Aantrekkelijk  zijn voor speelsters in de regio welke op het hoogste niveau willen spelen

Bereikbaar via email tc [at] zpb [dot] nl.