Dames 1 speelde zaterdag tegen PSV, één van de nieuwe eredivisionisten. Een makkelijke wedstrijd zou het zeker niet worden, maar de drie punten moesten hoe dan ook in Barendrecht blijven! Heel de wedstrijd heeft dat er niet zo naar uitgezien. Begonnen met een 0-3 achterstand stond het na twee periodes 6-7.

Na even voor te hebben gestaan gingen de dames de 4e periode in met 8-9. Minder dan 3 minuten voor einde wedstrijd scoorde Karlijn vanaf de paal in de man meer de 10-10 binnen. Maar op deze manier zou er maar één punt in Barendrecht blijven en daar moesten er hoe dan ook nog twee bij. En daar was die dan,1:56 voor tijd, schoot Daisy Schoenmaker uit manmeer de eindstand naar 11-10!

Daarmee waren drie punten binnen? (doelpunten: Daisy 3, Meike en Cyntha 2, Karlijn, Lisette, Eva en Manouk 1)

Bij de mannen lukte het weer niet! Het begon zo mooi, Stephan de Ruiter scoorde er drie op rij (totaal 4). Na een voorsprong stond het na de derde periode nog 8-8. Maar uiteindelijk bleek ZPB toch niet opgewassen tegen AZC en de wedstrijd eindigde met 10-15. De flinke Italiaanse midvoor Mandolini nam 5 doelpunten voor zijn rekening.

Assistent-coach Patrick Slobbe kreeg nog een rode kaart en zal in Nijverdal op de tribune plaats moeten nemen.
Dit weerhield hem er niet van, sterker nog motiveerde hem, om aansluitend op de Heren1 wedstrijd nog met Heren6 een overwinning te boeken op De Linge H4 waar hij drie doelpunten wist te maken.

Ook de EG2 mag wel eens genoemd worden. Die kwam zondag pas in actie, het team onder leiding van Sander Flobbe en Wilco Spek boekte een mooie 20-0 overwinning op SVH. De prachtige foto’s in dit bericht danken we ook aan Sander. Na afloop reikte Andre de gesponsorde wedstrijdballen uit aan pompenservice van der Windt en timmerbedrijf Schaap.

Pompenservice van der Windt, oorspronkelijk actief in pompen verhuur, verkoop en revisie heeft haar activiteiten aangevuld met Rotating Equipment. Ook dienstverlening als RCA’s op bad-actors en onderzoek naar de reliability van installaties zodat de MTBF verhoogd wordt en onderhoud kan worden uitgesteld hoort er inmiddels bij.

Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Schaap is gespecialiseerd in verbouwen, onderhoud en renovatie. Al 30 jaar lang leveren en plaatsen zij onder andere kozijnen, glas, deuren, dakkapellen en plafonds. Daarnaast kunt u ook voor andere diensten bij hen terecht, zoals: schilder, loodgieter, stukadoor, tegelwerk.

Op 14 december gaan we met de Businessclub naar Nijverdal, jullie hebben de flyer/berichtgeving daarover ontvangen. Aanmelden op businessclub [at] zpb [dot] nl! Laten we de Heren naar de eerste overwinning van dit seizoen toejuichen!
En voor degenen die niet naar Nijverdal gaan, de Dames1 spelen zaterdag thuis om 18:25 tegen de Zaan (Dames 2 om 16:00 uur). En de Dames1 spelen op 21 december nog thuis tegen Polar Bears om 18:35 (Dames 2 om 17:15 uur)

Tot volgende week! Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim