En de kop is eraf! Het nieuwe jaar is begonnen. Zaterdag 4 januari hadden we diverse ZPB-activiteiten. Heren 4 (verloren) en Heren 5 (gewonnen) hadden nog een bekerwedstrijd maar voor de rest stond de dag in het teken van festiviteiten.Om 17:00 uur begon de nieuwjaarsreceptie waar we elkaar een gelukkig 2020 wensten onder het genot van een drankje. Aansluitend om 20:00 uur het nieuwjaarsmixtoernooi. Een keur aan spelers, dames en heren over de hele breedte van de vereniging alsmede diverse oude bekenden werden verdeeld over teams met namen als sneeuwvlokjes, vuurpijlen, oliebollen, champagneglaasjes, appelflappen en sterretjes. Er werd hard gestreden maar ook veel lol gemaakt. De ballen vlogen regelmatig het hele veld over en af en toe waren maatjes uit de selectie een wedstrijdje “elkaar onder water duwen” aan het doen.Hulde en dank voor de scheidsrechters Hans, Zoran en Demi die dit in goede banen wisten te leiden.Uiteindelijk wisten de oliebollen Raoul, Eline, Milou, Jennifer, NielsB, Rico, Martijn en Vincent het toernooi te winnen. Gefeliciteerd!! Na het toernooi was er een White party. Tot in de late uurtjes hebben de in het wit geklede leden onder blacklight gedanst en gefeest in het clubhuis.Komend weekend zijn er zowel zaterdag als zondag weer voldoende thuiswedstrijden. Op zaterdag spelen de Dames1 om 20:00 uur tegen ZVL-1886 uit Leiden. En Heren 2 komt om 18:40 in actie tegen Donk. Support is welkom!Heren 1 moet nog een weekje wachten en komt pas de 18e januari weer in actie (bekeren).Tot zaterdag! Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim (H7 speelt uit tegen ’s Gravendeel om 17:45)