Beste waterpolo vrijwilliger, over precies 100 dagen gaat in Rotterdam het Olympisch Kwalificatietoernooi Waterpolo voor heren van start! Het zwemcentrum Rotterdam is van 22 tot en met 29 maart 2020 het strijdtoneel waar de ploeg van bondscoach Harry van der Meer zich voor het eerst sinds 20 jaar weer voor de Olympische Spelen gaat proberen te plaatsen. Er zijn zo’n 200 vrijwilligers nodig en we zouden het geweldig vinden om samen met jullie een prachtig evenement neer te gaan zetten!

Het vrijwilligersmanagement voor de OKT Waterpolo wordt georganiseerd door ‘EventMakers’. Dat is een platform van vrijwilligers die ingezet worden tijdens topsportevenementen. Wil jij je inzetten als EventMaker tijdens het OKT Waterpolo? Volg dan de onderstaande stappen.

  1. Om EventMaker te worden dien je je eerst te registreren bij EventMakers. Dat doe je door hier te klikken.
  2. Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail waarin je wordt gevraagd om je EventMakers profiel volledig in te vullen. Het aanmaken van een profiel is verplicht om je te kunnen aanmelden als EventMaker OKT Waterpolo.
  3. Zodra je jouw profiel hebt aangemaakt, kun je hier alle voorwaarden en beschikbare functies bekijken. Het is belangrijk om de beschikbare functies goed door te lezen omdat je bij je aanmelding een top 3 van voorkeursfuncties opgeeft.
  4. Vervolgens kun je je aanmelden als EventMaker OKT Waterpolo! Dat doe je via deze link. Dit is een afgeschermde link, jullie krijgen de eerste kans om je aan te melden als EventMaker OKT Waterpolo. Op woensdag 18 december gaat de werving pas volledig open.
    Mocht je na het klikken op de link in je profiel terecht komen, klik dan onderaan op ‘save’. Vervolgens word je doorgelinkt naar de aanmeldpagina.
  5. Omdat er plekken voor de waterpolo verenigingen zijn gereserveerd dienen jullie ‘herkenbaar’ te zijn in het aanmeldingsproces. We vragen je om bij de aanmelding als EventMaker OKT Waterpolo in het vak overige opmerkingen ‘’Waterpolo vereniging’’ in te vullen. Doe je dit niet, dan word je meegenomen in de algemene procedure en val je niet binnen deze gereserveerde plekken.
  6. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en word je meegenomen in de verdere communicatie inzake de OKT Waterpolo en het vrijwilligersplatform.

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op met EventMakers via team [at] eventmakers [dot] nl.
Pak deze mooie kans en meld je vandaag nog aan!