Nu er geen competitie en geen training meer is moeten we voor sportactiviteiten naar volgend seizoen kijken of een terugblik nemen op het verleden.  Beide is mogelijk, zo speelde Heren3 haar laatste wedstrijd op 7 maart tegen Z&PC De Gouwe H2 in een wel heel bijzondere samenstelling. Naast vaste waardes als Robert v.d. Merwe, Tom Warner, Jan Ruigrok, Alwin van Aggelen en Gijs van Ouwerkerk trad namelijk ook Remko Hofman (Heren6) aan met een leger jongelingen: Duncan, Daan en Mikael van de B en Bengt, Sven en Syb van de C. 

En met deze samenstelling wisten de mannen ook de winst te behalen. Sven en Remko namen 2 doelpunten voor hun rekening en Daan, Gijs, Robert en Alwin ieder ook nog 1. De mannen van de Gouwe waren toch enigszins beteuterd dat ze deels door “jongens” waren ingemaakt. Op een zeker moment lagen alle 6 de jeugdspelers in het water en ook toen gaven ze goed partij. 

(Foto’s van Sven en Daan in andere wedstrijden)

Laat Remko nou toevallig ook binnen de technische commissie verantwoordelijk zijn voor de jeugd.  Daar hebben ze afgelopen week mooie beslissingen voor komend seizoen kunnen nemen. Al een aantal jaren is onze vereniging bezig om haar ambitie om blijvend op de hoogste niveaus te acteren te ondersteunen met een sterke jeugdafdeling. En nu wordt er zowel bij de meiden als de jongens volgend seizoen een eredivisie team opgesteld in de C èn in de B.  Lang geleden dat ZPB zo sterk vertegenwoordigd was met de “oudere” jeugd. Dat belooft op de langere termijn nog wat!

Ook onze sponsoren kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. En niet alleen omdat we dan hopelijk weer mogen zwemmen en waterpolo ’en. De bedrijven hopen ook dat we dan weer “normaal kunnen ondernemen”.  Want makkelijk is het nu niet. We schreven eerder al over onze horeca-relaties. De Pimpelaer en Diggels zijn nog steeds gesloten. De firma Robert Broekers heeft een mooie nieuwe vloer kunnen leggen in de toiletruimte van Diggels. Voor de nog redelijk recent gestarte huidige ondernemers van de Pimpelaer zijn de druiven nu al zuur.  De Platte Reedijk en Wah-Ying kunnen gelukkig een aardige boterham verdienen door afhalen en bezorgen (Wah-Ying).
Blijf vooral ook bestellen bij ze mensen. Juist nu. 

Nieuwe vloer Diggels

Met fruitbedrijven als H&L Productions en Fortuna Frutos gaat het nu nog redelijk.  Zij kunnen alhoewel de omstandigheden lastiger zijn wel gewoon doorwerken. En fruit hebben we nu juist nodig.  Denk ook aan de boxen van Go Hoen. Maar we hebben nog meer sponsoren in diverse andere sectoren, die gaan we de komende weken verder aan het woord laten. Misschien kunnen we elkaar nog op meer manieren helpen.Tot ziens maar wanneer?  

Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim