ZPB bestaat al sinds 1932 en dat betekent dat we een rijke historie hebben die ge├»llustreerd wordt door prachtige foto’s. In deze tijd waar we als leden niet fysiek bij elkaar kunnen komen, moet het dan maar digitaal. Daarom organiseren we de meerdaagse (of misschien wel meerweekse) quiz wie-wat-waar-en-waarom?! Weet jij wie of wat er op de foto staat, waar het is en waarom de foto genomen is? Reageer! Win! Strijd voor de eeuwige roem!

Vraag 1: wie zijn dit, in welk jaar, waar is het en waarom is deze foto genomen?

3 Replies to “Wie-wat-waar-en-waarom?!”

 1. Wie: Links + bril Arie Koedood, achter 1e Eef van Gorp, 2e Egbert Jansen, 3e Ex voorzitter Jan vd Giessen naast Arie: Jan Pluim vele bestuurlijke functies, Gerard vd Burg (bekend), en Gerard de Leeuw belt van de Leeuwenfamilie.
  Welk jaar: 1957/1958
  Waarom: Kampioenschap 2e klasse zomercompetitie KNZB
  Waar: zwembad de Put

  1. Kleine correctie /aanvulling;
   Jaar: 1957
   Waarom: afscheidswedstrijd Jan Vd Giessen

   1. Kleine correctie/aanvulling;

    Wanneer: 18 augustus 1962
    Waarom: afscheidswedstrijd Jan Vd Giessen

Comments are closed.