En soms heb je alles wat erin zit eruit gehaald.  Renes stopt na vele jaren als belangrijke sponsor van ZPB. Voor het volgend seizoen resteert een kleinere ondersteuning. Een besluit wat lang voor de corona-crisis was genomen en gecommuniceerd maar nu door het plotselinge einde van de competitie ook ineens echt afgelopen is! En we hebben veel om terug te kijken, de naam Renes heeft jarenlang zwembroeken, badpakken, capjes en kleding gesierd.

Ook op het jaarlijkse Gerard van den Burg bedrijventoernooi waren zij van de partij. In 2015 nog met een mooie overwinning die “het nieuws” haalde.

 

Wij bedanken Renes voor alle jaren steun en wij zullen jullie niet gauw vergeten.  Het zal wel zeker een jaar of 10 duren voordat de naam Renes enigszins uit beeld is, capjes gaan lang mee! Dat gezegd hebbende moeten er vast vele liefhebbers zijn dit plekje van Renes wil overnemen. Dus wil jij of ken je iemand/ een onderneming die voortaan naast H&L Productions op kleding en spandoeken wil pronken laat het ons weten stichtingsteunfonds [at] zpb [dot] nl 

Nu de KNZB besloten heeft dat de competities niet meer worden hervat en daarmee ook dat ZPB Heren 1 & 2 en Dames 1 & 2 in de eredivisie blijft hebben we weer genoeg uitdagingen. Ook de jeugd groeit flink verwachten we. Spelers, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers, badwater, sponsors, wedstrijden, etc.  Alles moet weer opgelijnd worden voor het volgende seizoen.

En zoals gezegd, wie neemt het stokje van Renes over?  Met de Businessclub gaan we weer plannen maken om onze club van een goed budget te voorzien.  Lastig in deze tijden maar nu we, zeker voor Heren 1, een soort van cadeautje hebben gehad moeten we het ook verzilveren.  En dat zou ons toch moeten lukken!   


Tot ziens maar wanneer?   Andre, Leendert Jan, Ramon, Richard, Wim