Dat dit een seizoen wordt om nooit te vergeten is nu al duidelijk. Morgen beginnen veel teams weer aan het nieuwe waterpoloseizoen.
De zwemafdeling heeft vorige week al een coronaproof wedstrijd in eigen bad gehouden. Dit is allemaal redelijk ordelijk verlopen. Morgen worden de verbeterpunten meegenomen in de minioren wedstrijd ook in ons eigen bad.

Achter de schermen bij ZPB (en alle andere verenigingen) is de afgelopen weken hard gewerkt om protocollen, richtlijnen en nieuwe functies binnen de vereniging op te zetten om de competitie zo ‘Coronaproof ‘ mogelijk te laten verlopen.

Alle protocollen van onze vereniging kun je vinden op de pagina met documenten. Deze pagina hebben we ook voor onze bezoekers kenbaar gemaakt op de KNZB site. Daar is een pagina waar alle verenigingen hun protocollen hebben staan voor hun bezoekers. Pak het er eens bij als je dit weekend uit speelt en zoek de vereniging op.
Ook via sportlink zullen de komende weken de verenigingen hun protocollen zichtbaar maken. Als je kijkt bij de betreffende wedstrijd en naar locatie gaat zie je bij ZPB al de link zichtbaar. Als je daar op klikt kom je op de website waar de protocollen staan of er wordt een document geopend met alle informatie.

Bij ons hangen overal QR codes om je te registreren de dag dat je aanwezig bent tijdens een wedstrijd. Een coach of ouder kan meerdere aanmeldingen doen voor de jeugd die geen mobiele telefoon hebben.

Tijdens de wedstrijd mag er niet helaas niet gejuicht of geroepen worden zowel door de coaches/spelers niet als door het publiek niet. Probeer elkaar hier aan te helpen herinneren.

Mocht het clubhuis open zijn, ben je natuurlijk welkom om wat te drinken of te eten te halen. Hier geldt een maximum van 22 personen. Let wel op de looproute en bewaar afstand tot ons barpersoneel en elkaar.

De vraag blijft om te melden als je klachten hebt en/of een test gaat doen.
Melden kun je dit via zwemmen [dot] zpb [at] gmail [dot] com (voor zwemmers) en pc [at] zpb [dot] nl (voor waterpoloers). Ben je een combizwemmer, graag bij beide melden.

Op onze site en via social media proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en veranderingen.

Ondanks alles willen we er een leuk seizoen van proberen te maken met de middelen en mogelijkheden die er zijn. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.