Vanavond hebben we de algemene ledenvergadering van ZPB gehad. 
De financiën over het afgelopen seizoen zijn goedgekeurd en het bestuur is versterkt met Ingeborg Hofman. Nog steeds heeft het bestuur een vacature voor algemeen lid, bij voorkeur iemand met affiniteit voor de zwemafdeling.

De regels uit de persconferentie van 13 oktober zijn inmiddels verder geduid. Alhoewel de competities zijn stilgelegd is er voor trainingen nog veel mogelijk. T/m 17 jaar kan er nog gewoon getraind worden. Trainers houden afstand en trainers ouder dan 18 jaar mogen geen oefeningen voor doen in het water. Na afloop van de training mag er geen gebruik gemaakt worden van de douches.  Per kleedkamer mogen er maximaal 9 personen omkleden en moet de 1.5 meter afstand gehanteerd worden (let op de stickers). Ook dient er vanaf 13 jaar een mondkapje te worden gedragen in de binnenruimte (tot aan en vanaf de badrand). 

Voor de selectie en senioren ligt het ingewikkelder en hopen we donderdag 15 oktober meer duidelijkheid te brengen. 

Voor de jeugd kunnen onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Waterpolo, zwem en eventueel zelfs een combi van deze twee.
Dit vergt uiteraard nog uitwerking en voorbereiding maar wel een opsteker dat we zo onze jeugd enthousiast en in beweging kunnen houden.

Voor alles geldt, als er meer bekend wordt informeren we en stellen we indien nodig bij. 

En niet vergeten mensen, ons corona meldpunt staat nog steeds klaar. Meldt het aub als je getest bent en/of een uitslag hebt.