Met dank aan de nieuwe regels voor topsport kan de Herenselectie van ZPB H&L Productions weer aan de bekercompetitie en daarna hervatting van de eredivisie beginnen.  Dit onder een streng protocol en testbeleid. De technische commissie en het bestuur hebben in goed overleg met Zoran Stanisic besloten om de onderlinge samenwerking te beëindigen.  

De vereniging kiest voor een frisse en nieuwe start.  Clubiconen Arjen Silvis en Marco Booij zullen het stokje overnemen. Arjen, eerder hoofdcoach bij MNC, zal de nieuwe hoofdcoach worden.  Zowel aan wedstrijd als coach-ervaring ontbreekt het Arjen, die momenteel ook bezig is met trainerscursus 4, niet.  Naast coaching zal zijn inbreng op het technische sportieve beleid van de club zeer welkom zijn. Oud-olympiër Marco Booij en momenteel de talentcoach voor de oudere jeugd zal Arjen in zijn rol ondersteunen.  Ook assistent-coach Patrick Slobbe en teammanager Eduard van Steenhuijsen zetten hun rol voort.

Op 23 januari zal de eerste bekerwedstijd van dit her-gestarte seizoen plaatsvinden in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht. ZPB dankt Zoran voor zijn inzet voor de club waarin lijfsbehoud in de eredivisie centraal stond. 

Van links naar rechts: Marco Booij, Arjen Silvis en Patrick Slobbe