Wat gebeurt er toch in het clubhuis? ??‍♀️

SAVE THE DATE!

Op vrijdag 29 januari om 20:00 uur is het EINDELIJK weer zover: we organiseren een pubquiz!

Onze quizmaster kondigt dit zelf aan met bijgaand filmpje!

We hebben in deze tijd van quarantaines en lockdowns heel veel behoefte aan een gezellige avond met jullie. Helaas zullen we de pubquiz dit keer nog online moeten doen, maar we gaan ervoor zorgen dat ook deze editie weer onvergetelijk wordt.

Wat praktische zaken:

– Meedoen kost € 5,00 per persoon.
– Na inschrijving ontvang je van ons een Tikkie met het juiste bedrag.
– Een team bestaat dit keer uit minimaal 1 persoon en maximaal 6 personen. Houd bij het vormen van de teams wel de RIVM-richtlijnen aan. Ben je alleen en wil je gezellig meedoen, maar geen risico nemen door bij iemand op bezoek te gaan dan ben je ook van harte welkom. 
– Nodig ook gerust mensen uit die ZPB nog niet (goed) kennen, maar wel veel zin hebben in een avondje gezelligheid.
– Het thema van de quiz is HOLLAND.
– Het kledingthema is ZOMER (omdat we dromen van warm weer en samen op stap gaan). Trek je beste zomeroutfit aan en vul deze aan met ZPB-kleding. Zo wordt het meteen gezellig! Maar verplicht is het natuurlijk niet.
– De opbrengst van de pubquiz zal geheel ten goede komen aan een livestreamsysteem, waardoor we met zijn allen in deze tijd toch de wedstrijden van (in eerste instantie) Heren 1 kunnen meebeleven. Later zal dit systeem ook worden ingezet bij de wedstrijden van de overige teams. Om een mooi bedrag op te halen zullen we aan alle teams een Tikkie sturen voor een vrijwillige donatie. Jij bepaalt hoeveel je geeft, alle kleintjes worden ENORM geëerd!
– Op donderdag 28 januari ontvangt de Teamcaptain een link naar de quiz. 

Schrijf je snel in via deze link.

Heel veel voorpret alvast. Wij kunnen in elk geval niet wachten! 

Robert, Marlous, Astrid en Lianne