Zaterdagmorgen 23 januari 2021. Lockdown Corona. Ik zit aan de keukentafel. 
Zonnetje schijnt buiten. Straks nog maar even een wandelingetje maken. 
En de kinderen willen dit weekend de Kolonisten van Catan spelen met de steden en ridders uitbreiding.  Tijd genoeg voor en extra dankbaar voor ons leuke gezin. 

Maar…ik piep er vandaag nog even tussenuit tussen 4 en 8. De herenselectie speelt om 18:00 uur haar eerste wedstrijd onder het nieuwe topsportregime met o.a. wekelijks testen.  Pim Versluis heeft Arjen Silvis en mijzelf als testers opgeleid. Vanmiddag eerst weer testen. AZC heeft thuis getest en komt dan naar ons toe. Onze jongens draaien warm in het zwembad en de Alphenaren in de hal. Tijdens de wedstrijd toezicht houden en afstand op de kant waarborgen. Maar ze mogen weer, echt mooi voor het team en voor de sport.  En voor de “thuiszitters” een stukje inspiratie en toekomstperspectief dat we ons niet laten kisten door het virus!

Teststraat ZPB H&L Productions

Maar bij mijn kinderen is er teleurstelling dat ik wel naar het zwembad ga en zij niet. En die teleurstelling zullen vele leden ook voelen. Helemaal als je dan weer denkt aan je eigen situatie. Geen training, geen wedstrijden en afspreken met je vrienden mag ook al niet meer.
Al heb je een hekel aan honden, je zou willen dat je er eentje had.

Lastige tijden. Plezier om wat kan, verdriet om wat niet meer kan.
Steun en aandacht voor elkaar en hoop op betere tijden.

Als bestuur buigen we ons begin februari over de financiële situatie en de contributie. 
We zullen jullie dan informeren. 
Voor nu, iedereen een fijn weekend! Geniet van het zonnetje als het er is; overdag!