Edwin Hoogerwerf wordt met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer en coach van dames 1. 

Edwin Hoogerwerf

Edwin volgt Jim van Es op die eerder dit seizoen besloot te stoppen. Edwin heeft ruime ervaring als trainer/coach en is een oud bekende van de vereniging. Hij was in 2001-2003 ook verantwoordelijk voor de damesselectie binnen de vereniging. De afgelopen jaren is Edwin werkzaam geweest bij de KNZB als topsport coördinator.

“Met Edwin denken wij de juiste persoon voor onze dames selectie gevonden te hebben. Wij hebben hem uitgebreid gesproken over onze visie om de dames komend jaar een klasse lager te laten spelen. Middels deze keuze willen we het spelplezier terug laten keren en vanuit de eerste klasse de dames selectie verder ontwikkelen. Onze intentie is nog steeds om op termijn weer op het hoogste niveau te acteren. Aan de hand van onze ervaren speelsters en de kwaliteiten van Edwin  zullen de jeugdtalenten, die ZPB altijd heeft voortgebracht, klaargestoomd worden om samen met ZPB te groeien richting de Eredivisie. Wij denken in Edwin de juiste persoon gevonden te hebben om deze ontwikkeling te stimuleren en onze doelen te bereiken”