Zou dit dan het laatste Coronawoordje zijn??  Heel even had ik gedacht om het al gewoon “woordje” te noemen.

Maar we zijn er nog niet van af. Wel bijna, we mogen vanaf komende zaterdag weer heel veel!

Zwemmen, Waterpolo’en, omkleden, rondlopen, het kan allemaal weer en nog zonder anderhalve meter ook.

Alleen bij de eredivisie wedstrijden van de heren zal je als publiek je coronapas of document moeten laten zien. Bij alle andere wedstrijden is ook de tribune vrij toegankelijk, wel zitten graag maar anderhalve meter is niet nodig.  Het clubhuis wordt nog een beetje lastig, binnen de horecafunctie zal daar op een coronapas of documenten moeten worden gecontroleerd maar we proberen ook nog een afhaalpunt te creëren.  En wie weet, met een beetje geluk vervallen over een paar maanden ook die maatregelen. 

De nieuwe maatregelen kun je hier nalezen maar ook op de documenten pagina. Het gewijzigde barrooster en de regels in het clubhuis zijn onder ‘Bardienst’ te vinden.

En zo denk ik ook dat Corona mede verantwoordelijk is voor het huidige gebrek aan vrijwilligers. Tuurlijk is het altijd lastig om mensen te vinden maar de afgelopen maanden spraken en zagen we elkaar ook niet, dat maakt het niet makkelijker. En sommige mensen zijn gestopt met taken die ook even niet meer van toepassing waren en die worden nu ineens allemaal tegelijk gemist.
Dus kom op mensen, pak een taak op en praat erover met elkaar, wie weet kom je samen tot de conclusie dat iets wèl kan of bijv. bij toerbeurt.

Zaterdag kan je in ieder geval weer naast elkaar op de tribune zitten, dus aan de contact momenten kan het niet meer liggen.
En wil je je aanmelden dan kan je altijd terecht bij Liesbeth de Waal (06 34 01 08 09)

En voor nu wens ik jullie heel veel plezier de komende weekenden, in het bad of daarbuiten!